Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 

Můžete vybírat až z 1705 výdejních míst po celé ČR i na Slovensku.


Až Vám zásilka dojde na Vámi zvolené místo, budete informováni SMS zprávou.

 

Dobírka u nás pouze za 79 Kč do Vámi vybrané zásilkovny.  (Cena pro ČR)

 

Proč nakupovat u nás ?

  • Máme kamenný obchod, kde je možné si zboží prohlédnout, vyzvednout nebo příp. reklamovat
  • Máme zkušenosti v tomto oboru, vznik naší firmy se datuje od roku 1992
  • Jsme výrobci
  • Všechny věcičky vyrábíme z láskou
  • Naše výrobky nesou označením český výrobek

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 305,00 Kč (12,01 EUR)
skladem
naše cena 199,00 Kč (7,84 EUR)
skladem
naše cena 415,00 Kč (16,35 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 170,00 Kč (6,70 EUR)
skladem
naše cena 45,00 Kč (1,77 EUR)
skladem
naše cena 415,00 Kč (16,35 EUR)
skladem

KONTAKTY

Kaspo - Robert Kašuba
Winklerova 13
796 01 Prostějov
tel: +420 603546525
kaspo@kaspopv.cz
Ičo: 41503066
Dič: CZ6705031454

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Robert Kašuba,sídlem Winklerova 2264/13,Prostějov, IČ 41503066, zapsaná u MŽÚ/653/93/Ko v Prostějově(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů