Můžete vybírat až z 1499 výdejních míst po celé ČR i na Slovensku.


Až Vám zásilka dojde na Vámi zvolené místo, budete informováni SMS zprávou.

 

Dobírka u nás pouze za 75 Kč do Vámi vybrané zásilkovny.  (Cena pro ČR)

 

Proč nakupovat u nás ?

  • Máme kamenný obchod, kde je možné si zboží prohlédnout, vyzvednout nebo příp. reklamovat
  • Máme zkušenosti v tomto oboru, vznik naší firmy se datuje od roku 1992
  • Jsme výrobci
  • Všechny věcičky vyrábíme z láskou
  • Naše výrobky nesou označením český výrobek

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 199,00 Kč (7,84 EUR)
skladem
naše cena 299,00 Kč (11,78 EUR)
skladem
naše cena 89,00 Kč (3,51 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 150,00 Kč (5,91 EUR)
skladem
naše cena 349,00 Kč (13,75 EUR)
skladem
naše cena 45,00 Kč (1,77 EUR)
skladem

KONTAKTY

Kaspo - Robert Kašuba
Winklerova 13
796 01 Prostějov
tel: +420 603546525
kaspo@kaspopv.cz
Ičo: 41503066
Dič: CZ6705031454

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Robert Kašuba,sídlem Winklerova 2264/13,Prostějov, IČ 41503066, zapsaná u MŽÚ/653/93/Ko v Prostějově (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů